BitBlockBoom Bringer Bitcoiners Sammen Igjen

Gary Leland er vertskap for den tredje utbetalingen av BitBlockBoom- konferansen i Dallas, Texas 29. august 2020. Men årets arrangement er avgjort annerledes: Dette er antatt å være det første velbesøkte, personlige Bitcoin-arrangementet som arrangeres i USA siden Covid-19-utbruddet begynte.

På grunn av den unike situasjonen han er i, ønsket Bitcoin Magazine å sjekke inn med Gary og forstå mer om forberedelsene han gjør for å sikre at BitBlockBoom både er et vellykket og trygt arrangement for alle som deltar.

Vend: Jeg tror du er den første kjente Bitcoin Era begivenheten som ble holdt personlig siden Covid-19-utbruddet (rett meg hvis jeg tar feil der), og folk vil være superinteresserte i hva du gjør annerledes / hvordan forventningene har endret seg.

Gary Leland: Ja, jeg tror vi er den første konferansen siden Covid-19. Jeg setter pris på at du tok deg tid til å dele BitBlockBoom med abonnentene dine.

Vend: Hva er de viktigste driverne for å være vertskap for en personlig begivenhet?

Leland : Dette vil være tredje året for BitBlockBoom Bitcoin-konferansen, og det har vært en personlig begivenhet siden starten. Målet mitt er å bygge en konferanse jeg personlig vil ha glede av å delta på.

Jeg elsker nettverk på mindre konferanser der alt er på et mye mer personlig nivå. Selv om det har vært mange større konferanser som jeg har hatt glede av, foretrekker jeg bare en mindre konferanse med mindre deltakere fremfor en konferanse med 2000 eller flere deltagere.

Jeg er også bare interessert i Bitcoin, og er egentlig ikke interessert i alts eller noe annet bortsett fra Bitcoin, så i mine øyne kunne ingenting være bedre enn å henge med en haug med Bitcoinere og snakke om Bitcoin. Ikke diskutere om Bitcoin er bedre enn noen andre shitcoin, men snakker om hva Bitcoin er og hva Bitcoin vil gjøre i fremtiden.
Jeg har funnet at de fleste ikke engang kjenner en Bitcoiner som bor i samme by som de bor i, så de blir overveldet når de kommer til BitBlockBoom og møter hundrevis av Bitcoinere.

BitBlockBoom er mitt forsøk på å bygge en konferanse som jeg vil glede meg av, og det ser ut til at det er mange andre som liker dette konseptet siden vi har vokst hvert år, inkludert 2020.

Vend: Hvordan har deltakere og sponsorer reagert på å ha et personlig arrangement?

Leland: Det meste av veksten vår kommer fra jungeltelegrafen: deltakere som delte konferansen med vennene sine og fortalte dem hvor flott den var. Hvis du vil snakke om Bitcoin, og bare Bitcoin, er dette konferansen for deg. Som Tone Vays twitret, er det fire må delta på bitcoin-arrangementer i verden, og BitBlockBoom er en av de fire.

Når det gjelder oppmøtet selv, vil vi selge flere billetter i år enn noen av de foregående årene, så jeg føler at folk er villige til å komme til et personlig arrangement.

Det har vært litt vanskeligere å få sponsorer helt sikkert. Jeg har noen gode sponsorer som Unchained Capital, Escher og Cypher Safe.

Det har alltid vært vanskelig å få sponsorer. Det virker som om de fleste av selskapene som tilbyr sponsing av BitBlockBoom er kryptoselskaper, ikke Bitcoin-selskaper, og dette er et Bitcoin ONLY-arrangement, så jeg kan ikke godta dem som sponsor.