Uniswap-kaupan kokonaiskauppamäärä ylittää 50 miljardia dollaria

Uniswap-kaupan kokonaiskauppamäärä ylittää 50 miljardia dollaria; skeptisyys yhteisössä

Tunnettu DEX on ylittänyt 50 miljardin dollarin „kaikkien aikojen“ volyymin, mutta alustan likviditeettilähteistä on paljon epäilyksiä.

Uniswap, yksi tärkeimmistä hajautetuista pörsseistä, on käynyt kauppaa yli 50 miljardilla dollarilla alusta lähtien tähän päivään asti: tämä on varmasti tärkeä hetki DEX-sektorille.

15. joulukuuta Uniswap-luoja Hayden Adams twiitti tietoja, jotka osoittivat, että foorumi käsitteli 51,7 miljardin dollarin kokonaismäärän 26 000 ainutlaatuisella kauppaparilla, mikä vastaa Bitcoin Code lähes 2 miljoonaa dollaria paria kohden keskiverto:

„Vaikuttaa siltä, ​​että @Uniswap ylitti kaikkien aikojen kaupankäyntimäärät 50 miljardia dollaria viime viikolla.

Tämä arvo on jaettu 26 000 ainutlaatuisella kaupankäyntiparilla.

Jos se pystyy toistamaan itsensä vielä 19 kertaa, se saavuttaa biljoonan. “

Näyttää siltä, ​​että @UniswapProtocol ylitti viime viikolla 50 miljardia dollaria kaikessa ajassa.

Tämä on jaettu 26 000 ainutlaatuiseen kaupankäyntipariin

Sinun tarvitsee vain tehdä tämä vielä 19 kertaa lyömään 1 biljoona pic.twitter.com/P4eQTnX4Aq
– Hayden Adams (@haydenzadams) 14. joulukuuta 2020

Jos Uniswap säilyttäisi viimeisimmät kaupankäyntimääränsä (noin 10 miljardia dollaria kuukaudessa viimeisten kolmen kuukauden aikana), Adams arvioi, että alustan kokonaismäärä ylittäisi biljoonan dollarin kahdeksan vuoden aikana.

Jotkut salausyhteisöstä ovat ilmaisseet skeptisyyttä suurimman osan Uniswap-levyn lähteestä: foorumi ei itse asiassa sisällä KYC (Tunne asiakasta) -menettelyjä tai vahvistusprosessia tunnuksille, jotka ovat lueteltu.

Twitter-käyttäjä „Cyber ​​hokie“ ehdotti, että suuri osa alustan volyymista tulee pimeiltä markkinoilta, rahanpesusta ja pesukaupasta, vaikka Uniswapin kiinteämääräinen ohjelma tekisi jälkimmäisestä kiellon. kustannusten kannalta.

Itse asiassa on kiistatonta, että foorumi on usein nähnyt laittomasti saatujen varojen tuloja

Syyskuussa hakkeri, joka varastaa 200 miljoonan dollarin arvosta salausta Hongkongin KuCoin-pörssistä, lähetti 1,2 miljoonan dollarin arvoisen SNX: n Uniswapille yrittäen pestä sitä, mikä lisäsi yhteisön huolta alustan mahdollisesta väärinkäytöstä. osa rikollisia.

Twitter-käyttäjä „QueenCryptoCat“ arveli, että „puolet“ Uniswapin tilavuudesta on voinut tuottaa tunnuksia, jotka myöhemmin osoittautuivat huijauksiksi. Siksi kysyttiin:

„Onko huijausmäärä mahdollista erottaa laillisesta?“

Toisen version „V2“ julkaisun jälkeen 18. toukokuuta Uniswapiin lukittu kokonaisarvo on noussut tänään 36,5 miljoonasta 1,37 miljardiin dollariin, mikä tekee siitä DeFi Pulse -tietojen mukaan viidennen DeFi-protokollan. arvo.

Uniswap on joutunut kohtaamaan jatkuvaa kilpailua kloonien kanssa ja on kokenut joitain „vampyyrihyökkäyksiä“, jotka ovat yrittäneet tyhjentää sen likviditeettiä. Tällä hetkellä sen kiihkein kilpailija on SushiSwap, joka sijoittuu kuudenneksi DeFi-hankkeiden rankingissa hallinnoitavien varojen mukaan 1,07 miljardilla dollarilla.

Dune Analyticsin mukaan Uniswapin osuus on 59,5% viikoittain vaihdetuista volyymeista DEX: ssä, seuraavana 0x 12,9%, SushiSwap 11% ja Curve 10,2%.
Määrä vaihdettiin joka viikko DEX: Dune Analytics -sivustolla

Uniswap on myös selvästi kilpailijoitaan edellä myös kauppiaiden lukumäärän suhteen, sillä yli 101 000 yksilöllistä osoitetta on ollut vuorovaikutuksessa protokollan kanssa viime viikolla. SushiSwap on kaukana toisella sijalla 3392: lla, jota seuraa Kyber 1662, Curve 982 ja 0x 859.

Polkadot-lohkoketjun, Polkaswap, odotettu DEX voi nousta yhdeksi Uniswapin pääkilpailijoista vuonna 2021, vaikka emme vielä tiedä tiettyä päivämäärää projektin käynnistämiselle.
Mehr zu diesem Ausgangstext
Für weitere Übersetzungsinformationen ist ein Ausgangstext erforderlich
Feedback geben
Seitenleisten